B2B müük

Meie ettevõte pakub B2B klientidele laia valikut kvaliteetseid tooteid, sealhulgas UFI Green sertifikaadiga aroomiõlisid, värvitud küünlaklaase, sojavahasid ja palju muud. Hulgimüüjatele pakume konkurentsivõimelist hulgiostu hinnakirja ning võimalust luua oma ainulaadne lõhnabukett ja tellida eritellimusel värvitud küünlaklaase või ruumilõhnastajate pudeleid. Meie valikusse kuuluvad ka küünlavahad, aroomivahad, küünlatahid, küünlavärvid, glitterid, vedelseebi baasid ja pudelid, küünlakarbid ning palju muud, et toetada teie ettevõtte kasvu ja loovust. Meie eesmärk on pakkuda paindlikke ja kohandatavaid lahendusi, mis vastavad teie äri vajadustele ning aitavad teil turule tuua kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke tooteid.

Koostöös meiega saate olla kindel, et teie tooted vastavad kõrgeimatele standarditele ning toetavad jätkusuutlikkust ja ohutust. Nordic DIY meeskond on pühendunud pakkuma parimat teenindust ja tuge, et teie äri saaks keskenduda sellele, mis on kõige olulisem – kvaliteetsete ja keskkonnasõbralike toodete loomisele ja turustamisele.

Olgu teie vajadused suured või väikesed, meilt leiate alati sobiva lahenduse. Alustage koostööd meiega juba täna ja avastage, kuidas saame aidata teil oma ärieesmärke saavutada!

Küsige hinnapakkumist kohe!

Kaspar Pärn
B2B müük
Mobiil: +372 52 66461
E-mail: kaspar@nordicdiy.ee
Shopping Cart