Meist

Tere tulemast meie pereettevõtte uude ja innovatiivsesse DIY e-poodi! Pakume laia valikut keskkonnasõbralikke tooteid, mis on loodud arvestades jätkusuutlikkust ja loodushoidu. Meie sortimendis leiate küünla valmistamise materjale, kodulõhnastamise tarvikuid ja vedelseebi tegemise koostisosi. Kõige erilisemaks teeb meid meie UFI Green sertifikaadiga aroomiõlide kollektsioon, mis tagab kõrgeima ohutus- ja keskkonnastandardi. Oleme uhked, et oleme Aspoli aroomiõlide ainuesindaja Eestis, Soomes, Rootsis ja Lätis.

Meie pood on loodud selleks, et pakkuda kvaliteetseid tooteid nii üksikisikutele, tootjatele kui ka ettevõtetele, kes soovivad looduslähedasi ja ohutuid lahendusi. Meie eesmärk on lihtsustada teie teekonda käsitöömaailmas, pakkudes laia valikut materjale ja tarvikuid, mis on keskkonnasõbralikud ja sertifitseeritud.

Pakume ka B2B lahendusi, sealhulgas hulgiostude võimalust ja eritellimusi, nagu oma lõhnabuketi loomine või küünlaklaaside värvimine. Lisaks saate meie kodulehelt alla laadida etikette ja ohutuse sertifikaate (SDS), mis tõendavad, et teie tooted on valmistatud keskkonnasõbralikult ja vastavad kõrgeimatele ohutusnõuetele.

Meie tootevalik täieneb pidevalt, et pakkuda teile parimat DIY-kogemust. Meie eesmärk on inspireerida ja toetada teie loomingulisust, pakkudes kõike vajalikku, et saaksite luua midagi tõeliselt erilist ja keskkonnasõbralikku. Ükskõik, kas olete algaja või professionaal, meie e-pood pakub teile kõik vajaliku, et realiseerida oma ideed. Astuge meiega koos samm edasi rohelisema ja ohutuma tuleviku poole!

Shopping Cart