,

Sojavaha Keragreen Container küünlaklaasi

6,49 120,00 

Keragreen sojavaha küünlaklaasi on keskkonnasõbralik ja puhas alternatiiv traditsioonilistele parafiinküünaldele. Valmistatud looduslikust sojavahast, pakub puhtamat põlemist, ei tooda tahma ning on biolagunev. Ideaalne algajatele! Aroomiõlisid saab lisada kuni 7-10%.

Tootekood: SVKG Kategooriad: ,

Keragreen sojavaha küünlaklaasi on valmistatud kõrgekvaliteedilisest, looduslikust sojavahast, mis on keskkonnasõbralik ja biolagunev materjal. Sojavahaküünal põleb puhtamalt ja kauem kui traditsioonilised parafiinküünlad ning ei eralda tahma, mis võib olla kahjulik nii tervisele kui ka keskkonnale. Vegani sõbralik koostis tähendab, et see ei sisalda loomseid koostisosi. Tänu madalamale sulamistemperatuurile põleb sojavaha ühtlasemalt ja kauem, luues meeldiva atmosfääri, samal ajal kui selle aroomi levik on intensiivsem ja kauakestvam. Ideaalne valik algajatele küünla meisterdajatele! Valmistatud Euroopas.

Sulamistemperatuur: sojavaha Keragreen sulab üldiselt temperatuurivahemikus 48-52°C. See madalam sulamistemperatuur võimaldab küünaldel põleda ja sulada ühtlasemalt. Tahkumistemperatuur: Keragreen sojavaha tahkub tavaliselt vahemikus 32-42°C. See tähendab, et sojavaha hakkab jahtuma ja tahenema, kui temperatuur langeb alla selle vahemiku, andes küünaldele stabiilse vormi.
Aroomiõlisid saab lisada kuni 7-10% ehk 1 kg vaha kohta kuni 70-100g/ml aroomiõlisid. Küünalde valmistamisel on oluline jälgida nii sulamis- kui ka tahkumistemperatuure, et tagada küünalde kvaliteetne ja ühtlane tahkumine. Valamistemperatuur 65°C (50–70 °C). Soovitame teha täiendavaid katseid, et leida oma tingimuste jaoks parim valamistemperatuur. Aroomiõli lisamise soovitatav temperatuur ei ole madalam kui +70°C. Soovitatav temperatuur värvainepulbri lisamiseks +75°C, vedelvärv ja värvipuru +70°C.

Keragreen sojavahal on hea nakkuvus anumatega, mida saab parandada, eriti talvekuudel klaaside eelsoojendusega. Pärast vaha täielikku sulamist soovitame vähendada kuumust, et see jahtuks temperatuurini 50–70 °C. See vähendab lõhenemist ja värvimuutust. Lisaks on Keragreen sojavaha suurepärane valik neile, kes soovivad looduslikke ja vegani sõbralikke materjale kasutada.

Kaal -
Kogus

1kg, 5kg, 20kg

Dokumendid

Shopping Cart
Sojavaha Keragreen ContainerSojavaha Keragreen Container küünlaklaasi
6,49 120,00 Vali