,

Küünlaklaas oliiviroheline 180ml, h77,5 x d70 mm

1,70 

Elegantne läbipaistev oliiviroheline küünlaklaas 180ml on ideaalne valik käsitööküünalde valmistamiseks. Sobib kasutamiseks erinevate vahadega, nagu sojavaha, parafiin, rapsivaha, mesilasvaha ja palmivaha. Kuumuskindel klaasnõu tagab ohutu ja vastupidava küünla põletamise, pakkudes samal ajal stiilset välimust.

Availability: Laos

Tootekood: OT10012 Kategooriad: ,

Elegantne läbipaistev oliiviroheline küünlaklaas 180ml on ideaalne valik käsitöö küünalde valmistamiseks. Sobib kasutamiseks erinevate vahadega, nagu sojavaha, parafiin, rapsivaha, mesilasvaha ja palmivaha. Kuumuskindel klaasnõu tagab ohutu ja vastupidava küünla põletamise, pakkudes samal ajal stiilset välimust.

Oliiviroheline küünlaklaas lisab teie küünaldele modernse ja elegantse aktsendi, olles suurepärane valik nii kodukaunistuseks kui ka kingituseks. Klaasi h77,5 mm ja läbimõõt 70 mm on täiuslik suurus, et valmistada sojavahast küünal, mis põleb puhtalt ja kauem, või parafiinist küünal, mis tagab pika põlemisaja.

Kasutage seda küünlaklaasi, et luua mesilasvahast või rapsivahast küünlaid, mis on keskkonnasõbralikud ja biolagunevad. Sobib ka palmivahast küünalde valmistamiseks, mille kristalne tekstuur annab küünaldele erilise ilme. Oliiviroheline klaas mahutab kuni 180ml vaha, mis võimaldab lisada ka lõhnaõlisid ja värvaineid unikaalsete lõhnaküünalde loomiseks.

Shopping Cart
Küünlaklaas oliiviroheline 180ml, h77,5 x d70 mmKüünlaklaas oliiviroheline 180ml, h77,5 x d70 mm
1,70 

Availability: Laos