,

Küünlaklaas tumepruun läikiv 260ml, h88 x d80 mm

2,00 

Moodne, läikiv, tumepruun küünlaklaas 260ml on ideaalne valik käsitööküünalde valmistamiseks. Selle suurus ja modernne disain sobivad suurepäraselt kasutamiseks erinevate vahadega, nagu sojavaha, parafiin, rapsivaha, mesilasvaha ja palmivaha. Kuumuskindel klaasnõu tagab turvalise ja vastupidava lahenduse, pakkudes samal ajal luksuslikku välimust.

Availability: Laos

Tootekood: DBG10022 Kategooriad: ,

Moodne tumepruun ja läikiv küünlaklaas 260ml on ideaalne valik käsitööküünalde valmistamiseks. Selle suurus ja modernne disain sobivad suurepäraselt kasutamiseks erinevate vahadega, nagu sojavaha, parafiin, rapsivaha, mesilasvaha ja palmivaha. Kuumuskindel klaasnõu tagab turvalise ja vastupidava lahenduse, pakkudes samal ajal luksuslikku välimust.

Küünlaklaasi mõõtmed h88 x d80 mm tagavad optimaalse mahu, mis mahutab kuni 260ml vaha, luues võimaluse valmistada nii lõhnaküünlaid kui ka lihtsalt dekoratiivseid küünlaid. Tumepruun ja läikiv pind lisab elegantsi ja värvi igasse ruumi, olles ideaalne pidulikeks küünaldeks.

Sobib nii sojavahast kui ka parafiinist küünalde valmistamiseks, pakkudes pika põlemisaja ja puhta põlemise. Klaas on suurepärane ka rapsivaha ja mesilasvaha küünalde jaoks, mis on loodussõbralikud ja biolagunevad.

Shopping Cart
Küünlaklaas tumepruun läikiv 260ml, h88 x d80 mmKüünlaklaas tumepruun läikiv 260ml, h88 x d80 mm
2,00 

Availability: Laos