,

Küünlaklaas Ombre roosa-oranž 280 ml, h96 x d80 mm

2,00 

Elegantne Ombre roosa-oranž küünlaklaas 280ml mahutavusega on ideaalne valik käsitöö küünalde valmistamiseks. Selle ainulaadne ombre efekt, kus klaas läheb sujuvalt üle rooosast oranžiks, annab küünaldele luksusliku ja kaasaegse välimuse. Küünal on imeilus põledes!

Availability: Laos

Tootekood: OPO10036 Kategooriad: ,

Elegantne Ombre roosa-oranž küünlaklaas 280ml mahutavusega on ideaalne valik käsitöö küünalde valmistamiseks. Selle ainulaadne ombre efekt, kus klaas läheb sujuvalt üle roosast oranžiks, annab küünaldele luksusliku ja kaasaegse välimuse. Küünal on imeilus põledes!

Sobib kasutamiseks erinevate küünlavahadega, nagu sojavaha, parafiin, rapsivaha, mesilasvaha ja palmivaha, pakkudes turvalist ja kuumuskindlat klaasi nii dekoratiivsete kui ka lõhnaküünalde jaoks. Tänu 280ml mahule ja mõõtmetele h96 x d80 mm saab sellest valmistada nii väiksemaid kui ka keskmise suurusega küünlaid, mis põlevad kaua ja ühtlaselt.

See roosa-oranž küünlaklaas sobib hästi nii kodusesse interjööri kui ka kingituseks, olles täiuslik valik iga küünlameistri jaoks, kes soovib luua stiilseid ja praktilisi küünlaid.

Shopping Cart
Küünlaklaas Ombre roosa-oranž 280 ml, h96 x d80 mmKüünlaklaas Ombre roosa-oranž 280 ml, h96 x d80 mm
2,00 

Availability: Laos